top of page

CHIPTUNING BMW

Een BMW is een sportieve, moderne en sterke auto dat rijden geweldig maakt. MAGO Automotive doet hier met chiptuning nog een schepje boven op en vergroot het rijplezier dat je al had. MAGO is specialist in chiptuning voor BMW. We bieden een tuning op maat van topkwaliteit die testbank gemeten is. Tijdens de chiptuning van uw BMW worden de parameters van de motormanagementsoftware beter afgestemd. Dankzij deze betere afstemming, waarbij de veiligheidsmarges in acht worden genomen, zorgt chiptunen voor minstens 25% meer vermogen, meer koppel en in veel gevallen zelfs voor een brandstofbesparing tot boven de 5%.

Bij MAGO krijgt u altijd eerlijk advies over de chiptuning van uw BMW. Wilt u genieten van meer souplesse en rijcomfort? Neem dan direct contact op met ons op of plan een afspraak in.

Lees meer

Ik heb interesse in:

Bij chiptuning van de BMW worden de parameters van de motormanagementsoftware beter afgestemd. Dankzij deze betere afstemming, wordt er meer vermogen en koppel uit de motor gehaald.

Bij mechanische tuning worden de onderdelen van de motor geoptimaliseert, extra toegevoegd, en of in de balans gebracht. Hierbij is het hoofddoel meer motorvermogen met de kwaliteit van betrouwbaarheid, hier achter schuilt efficiëntie, hoogwaardige componenten, en controle over de tuning. Wij leveren performance onderdelen, bewerken standaard onderdelen van het motorblok, en regelen elektronisch het motormanagement van de motoren met componenten in.

Bedankt voor de inzending!

bmw-m3-2968728_edited_edited.jpg

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BMW?

bottom of page