top of page

BMW 116d koppeling vervangen

BMW 116d koppeling vervangen? MAGO Automotive helpt u graag! De koppeling van uw BMW 116d speelt een essentiële rol in de perfecte overbrenging van het motorvermogen op de wielen en om vlot te kunnen schakelen. Begint de koppeling lichtjes te slippen, dan is deze wellicht versleten. Komt uw BMW maar traag in beweging wanneer u de pedaal laat opkomen? Of hoort u het toerental oplopen, maar versnelt uw BMW 116d traag of niet bij plotseling gasgeven? Dan komt u best even bij MAGO Automotive langs voor een kosteloze diagnose. Zeker als uw gepiep, geraas of gekraak hoort, wanneer u de pedaal ingetrapt houdt.


Welke tekenen kunnen wijzen op slijtage aan de koppeling van uw BMW 116d?

- Moeilijkheden om te schakelen

- Zeer zacht of zeer stroef koppelingspedaal

- Slippende koppeling

- Vreemde geluiden of trillingen

- BMW 116d valt niet stil wanneer je in derde versnelling vertrekt


Blijven rijden met een versleten koppeling kan ernstige gevolgen hebben voor het gehele besturingssysteem van uw BMW 116d, wat leidt tot veel hogere onvoorziene kosten.Hoe lossen wij dit op?

Bij het vervangen van de koppeling vervangt MAGO Automotive altijd de volgende onderdelen in één keer:


- de drukgroep en het druklager

- de koppelingsplaat


Als we enkel de plaat vervangen, is het risico te groot dat de andere onderdelen binnenkort ook stukgaan. En dat willen we koste wat het kost voorkomen. MAGO Automotive monteert uitsluitend een koppelingsets van het topmerk LUK. Deze zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben lange levensduur.


Wat kost het vervangen van de koppeling bij BMW 318d?

  • €469,- incl btw en exclusief vliegwiel

  • €949,- incl btw en inclusief vliegwiel


Hoe lang gaat de koppeling van de BMW 318d mee?

Moderne BMW's kunnen wel tot 200 000 kilometer doen met één koppeling. Maar alles hangt af van hoe die kilometers worden gereden. Rijdt u vooral korte afstanden, in de stad, of met een caravan of aanhangwagen? Dan verslijt uw koppeling sneller. Gebruikt u vooral de autosnelweg, dan gaat uw koppeling een pak langer mee.


78 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page