top of page

BMW 1 SERIE KOPLAMP VERVAGEN

Vocht in de koplamp van BMW 1-serie is een veel voorkomend probleem. Met name bij BMW F-serie komt condens in een koplamp vaak voor. Vocht verwijderen, drogen of kitten is vaak een tijdrovende oplossing van korte duur. De enige werkende remedie tegen condensvorming in de koplamp van de BMW, is de vervanging van de koplamp. De kosten voor het vervangen van de koplamp zijn vanaf € 409 incl. BTW per stuk. Dit is inclusief nieuwe koplamp, montage en 12 maanden garantie. Alle BMW-koplampen zijn uit voorraad leverbaar en worden vervangen terwijl u wacht. 

HET PROBLEEM:  VOCHT/CONDENSVORMING IN DE KOPLAMP

Bij de moderne BMW’s met kunststoffen koplampen is condens in de koplamp veel voorkomend probleem. De temperatuurverschillen buiten zorgen, in combinatie met de warmte van de lamp, voor condensering. In de meeste gevallen is dit geen ernstig probleem, tenzij:

  • De lichtafgifte van de koplamp verminderd wordt door condens in de koplamp

  • Wanneer water in de koplamp blijft staan

  • Melding staat in display BMW: ‘PARKEER- EN DAG-RIJLICHT DEFECT’ OF ‘STADS- EN DAGRIJVERLICHTING DEFECT’

Rijdt niet te lang door met vocht in de koplamp. Er kan namelijk dure gevolgschade ontstaan. Bij te veel vocht kunnen de kostbare modules (TMS) die de dagrijverlichting, knipperlicht en de hoogteregeling regelen, defect gaan. Als de condens in de koplamp het lichtbeeld verstoort, dan is de kans ook groot dat je BMW wordt afgekeurd bij de APK.

DE OPLOSSING: BMW KOPLAMP VERVANGEN

MAGO Automotive heeft veel ervaring met het vervangen van koplampen van diverse BMW-modellen. Jaarlijks vervangen wij honderden koplampen met veel tevreden klanten uit alle delen van Nederland. Voor het vervangen van de koplamp van BMW 1 SERIE hebben wij een vaste all-in prijs met 1 jaar garantie.  Kwaliteit staat bij ons voorop, we staan in voor de kwaliteit van de door ons uitgevoerde werkzaamheden en gemonteerde koplampen. Wij werken uitsluitend met originele(OEM) of gelijkaardige originele kwaliteit (OE) koplampen.

bottom of page