top of page

INLAATREINIGING BMW-MOTOREN

De direct ingespoten benzine- en dieselmotoren van BMW hebben vaak last van koolafzetting/carbon in de inlaatkanalen en op de kleppen. De bekende voorbeelden van deze motoren zijn M- en N-reeksen: M47, M57, N47, N57, N13, N20, N53, N54, N55, N62, N63. Naarmate van tijd zorgt deze koolstofafzetting voor vernauwing van de inlaatkanalen waardoor de luchttoevoer naar de motor beperkt wordt. Minder lucht betekent ook minder motorvermogen. En doordat er geen optimale verbranding meer plaatsvindt, kan dat leiden tot allerlei storingen.

Hieronder de meest voorkomende gevolgen opgesomd:

- verminderd motorvermogen hebben
- onregelmatige lopen bij een koude start
- motorstoringen
- verhoogde brandstofverbruik
- slecht stationair draaien

 

Granulatstrahlgeraet-b2-1.jpeg
18-vw-mk7-gti-blasting-nozzle_edited_edi
fullsizerender_edited.jpg

WALNUT BLASTING

MAGO Automotive biedt de oplossing doormiddel van Walnut blasting. Dit is een effectieve methode van inlaat reinigen waarbij het inlaattraject van uw BMW middels walnootgranulaat (ook wel bekend als walnutblasting, walnootstralen, of inlaatreiniging straalmethode) volledig gereinigd wordt. Met behulp van speciale apparatuur word elk inlaatkanaal ´gestraald´ met een zacht soort straalzand van walnootgranulaat, zo word alle koolaanslag verwijderd en worden de inlaatkanalen en kleppen niet aangetast. Het reinigingsproces kan uitgevoerd worden zonder de cilinderkop te demonteren.

Na een behandeling met Walnut blasting rijdt uw BMW voelbaar soepeler en krachtiger dan voorheen! Wilt u ook weer het volle vermogen van uw BMW terugkrijgen? Neem dan contact met ons op!

PRIJS WALNUT BLASTING

467570_edited.jpg

4- cilinder benzine of dieselmotor

Schermafbeelding 2020-02-05 om 22.26.03.

6-cilinder benzine of dieselmotor

95902.jpg

8-cilinder benzinemotor

bottom of page